زمان تهیه: 10دقیقه
زمان پخت: یک ساعت
مواد لازم برای 7 نفر:
آرد: 340 گرم
کره: کمتر از یک پیمانه
آب یخ برای بستن
مواد میانی:
پیاز متوسط: 2 عدد، پوست کنده و خرد شده
کره: 5/2 قاشق غذاخوری
سیب زمینی متوسط: پوست کده و به صورت مکعبی خرد شده
اسفناج: 180 گرم
پنیر چدار: 285 گرم
تخممرغ: 3 عدد
خامه دوبل: 6 قاشق غذاخوری
آویشن: یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل: مقدار لازم
طرز تهیه:
• سیب زمینیهای مکعبی را درون آب نمک بجوشانید.
• پیازها را همراه با آویشن سرخ کنید تا نرم شوند.
• اسفناجهای خرد شده و سیب زمینیهای پخته شده را به پیازها اضافه کنید.
• به مخلوط فوق، مابقی مواد میانی را اضافه کرده، خوب هم بزنید.
• نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید.
• کره و آرد را با هم مخلوط کرده، خوب هم بزنید، کم کم، آب را به آن اضافه کنید تا خمیر حاصل شود.
• با وردنه خمیر را پهن کرده و نیمی از آن را درون ظرف پای، قرار دهید و مخلوط تهیه شده را روی آن بریزید و نیمه دیگر خمیر را روی مخلوط تا کنید و سر و ته خمیر را به هم بچسبانید.
• ظرف را درون فر با دمای 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت، به مدت چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت حرارت دهید تا پای اسفناج طلایی رنگ شود.[اسفناج پنیر مربعی]